DE
DE
NLNLTrouwauto huren of T2 T1 Volkswagen spijlbus verhuur??

trouwen in een oldtimer, trouwauto huren een exclusieve beleving een fantaschtische dag tot in de puntjes georganiseerd unieke auto staan voor u klaar

trouwauto huren of gewoon een leuk dagje weg alles is mogelijk een dag om nooit te vergetenU wilt een trouwauto huren voor een onvergetelijke dag . Wij hebben meer dan 30 oldtimer Kever Cabrio's en 15 "Boer zoekt vrouw" Volkswagen T1 en T2 spijlbusjes (8 persoons). Deze staan in showroomstaat voor u klaar. In deze trouwauto's mag u uiteraard zelf rijden. Natuurlijk geven wij u bij aanvang van het huren van de trouwauto de nodige uitleg om goed overweg te kunen met onze klassiekers.Uiteraard zijn wij de hele dag telefonisch bereikbaar. De Volkswagen busjes zijn voorzien van een origineel groot schuifdak om het cabrio gevoel niet te laten ontbreken.

Alle trouwauto's zijn all-risk verzekerd middels onze garageverzekering zodat u zorgeloos van uw trouwdag kunt genieten.

rijden in een oldtimer T1 Volkswagen spijlbus trouwauto een bijzondere ervaring met veel nostalgie en prachtige klassieker in showroom staat u wilt dit toch ook ervaren

trouwauto Kever cabrio huren of een klassieke vw bus huren boer zoekt vrouw genieten van de zon en de wind door je haren trouwauto een dag om nooit te vergeten huren
Wij hebben sinds 1997 veel ervaring opgebouwd in trouwvervoer, het organiseren van oldtimeruitjes of het verhuren van onze blikvangers. Wij begrijpen  uw wensen en beschikken over de know-how om uw dag tot een bijzonder uitje te maken.

Doordat wij kwaliteit en prijs goed op elkaar hebben afgestemd kan iedereen met elk budget bij ons terecht voor een dag nostalgisch rijden. Het hele jaar staan onze klassieke trouwauto's voor u klaar. Op onze site staan diverse sfeerimpressies en wij vertellen u graag over de mogelijkheden over het oldtimer huren of oldtimeruitjes.

Een oldtimer huren kan het hele jaar door.


Download Video: MP4, WebM, Ogg
HTML5 Video Player by VideoJS


Bezoek ook onze website www.trouwenineentrouwauto.com

Een klasse beter!Wilt u een trouwauto huren of het trouwvervoer willen bespreken bel of mail ons gerust. We maken graag tijd voor u om uw persoonlijke wensen te bespreken. Dit kan op afpsraak bij u of bij ons op lokatie.


Veelgezochte woorden:

oldtimer huren - trouw auto - trouwen in een oldtimer - trouwauto huren - Kever Cabrio huren


 

Deelnemers :

ACO
AKZO NOBEL
Alfa Accountants
Alientrick
Ambius
Apotheek Berghuizen
Arbeidsinspectie
AVIS Lease
AlphaWax BV
Brusche
Beslist.nl
Boele
Chefaro
Countus
Cofely
DDB VW importeur België
Deventer Ziekenhuis
Eurobolt
FC Twente
Fortis Bank
GAC
Galjema
Getwork
GIBO Groep
Helicon
Hyline
IVC
Intergas verwarming
JCI
KNMV
KPN
Lassche & Keizer
LOTTO
Luchtverkeersleiding Schiphol
Mediamarkt
Melis
Multimate
M-Lease
MST
NIBC Bank
Ondernemersclub Goor
Openbaar Belang
Paragon
Planlogic
PGGM
Powertec
Raasveld Expertise
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Restaurant Juffrouw Tok
Rechtbank Rotterdam
Remeha
Reumafonds
ROC Almelo
Stadstoezicht Almelo
Saxion Deventer
Saxion Enschede
Shimano
Texaco
Unique
UTwente
UWV
Verhoek Transport
Vripack Naval ArchitectsVitalis
VWC ICT
Waarnaartoe.nl
Welgro
Wijngo
en vele anderen...

Bekijk hun reacties