DE
DE
NLNL[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.


Uitleg Eindklassement

Classic car rally

De rally bestaat uit 4 routes van ieder ongeveer een half uur tot drie kwartier. De fotoroute, bolletje pijltje, deelkaartjes, en een mysterie techniek. Onderweg staan onzichtbare flitspalen die strafpunten geven bij snelheidsovertredingen. Na iedere route wordt u opgevangen  u op een checkpoint (controlepost). Hier ziet u uw mederallyrijders  weer en speelt u een teamchallenge (opdracht met de auto).  Natuurlijk kan er ook gewisseld worden van chauffeur. U krijgt wat te drinken en lekkere versnaperingen. De ervaring van het rally rijden is hier het gesprek.  De teams worden tijdens de teamopdracht luid aangemoedigd. Na een kwartier gaat de route verder naar het volgende checkpoint (rustpunt). Een mooie locatie waar genoten kan worden van een kopje koffie / thee en andere lekkernijen. Nog een 3e checkpoint en teamchallenge en  de rally is bijna gereden. Op de finish wordt u afgevlagd onder de rallyboog en is de spanning te snijden over wie de route en de teamchallenges het beste heeft volbracht.

Punten verdienen

Onderdeel 1
Per routedeel kunnen punten worden verdiend door de route zo foutloos mogelijk te rijden. Per route zijn er 100 punten te verdienen. De beste equipe krijgt 100 punten de daarop volgende 99 etc. Dus bij 4 routes maximaal 400 punten. Equipes die afsnijden of snelheidsovertredingen begaan krijgen hiervoor strafpunten. Ook kunnen punten verdiend worden door een traject met een vooraf bepaalde gemiddelde snelheid te rijden. De regularity test.

Onderdeel 2
Bij de teamchallenges onderweg zoals blind navigeren zijn ook 100 punten te verdienen voor de best presterende teams. Hierdoor is het optimaal genieten van enenrzijds onze prachtige VW busjes en Kever cabrio's en anderzijds een prachtige landelijke route met leuke opdrachten. Alle auto's zijn uitgerust met een tracktrace systeem om de afgelegde route achteraf terug te kunnen zien.

Onderdeel 3
Vragen over de omgeving of uw eigen organisatie tellen ook voor een belangrijk deel mee in de eindstand.

Voor elke route en teamchallenge zijn hiermee maximaal 100 punten te verdienen. Er zijn vier trajekten en 2 opdrachten. Dus in totaal 600 punten.

Positie 1   100 punten

positie 2   99 punten

positie 3   98 punten

Voor te hard rijden geld per overtreding 20 strafpunten


Alle tijden worden bij de finish digitaal verwerkt in het eindklassement. klik op het voorbeeld hieronder.

{gallery slider=boxplus.transition animation=5000 count=1 width=740 height=380 counter=1 links=0 alignment=centre navigation=both orientation=vertical}klantenfoto/eindklas/{/gallery}

Optimaal en veilig genieten is het devies


Een leuk bij-effect is dat het eindklassement nog lang onderwerp van gesprek blijft. Het gaat tenslotte niet om de snelst gereden route maar de best gereden. Het eindklassement kan worden gepersonalised en voorzien worden van uw bedrijfslogo. Dus uitermate geschikt voor een relatiedag.

Neem met mij contact op

AddThis

Deelnemers :

ACO
AKZO NOBEL
Alfa Accountants
Alientrick
Ambius
Apotheek Berghuizen
Arbeidsinspectie
AVIS Lease
AlphaWax BV
Brusche
Beslist.nl
Boele
Chefaro
Countus
Cofely
DDB VW importeur België
Deventer Ziekenhuis
Eurobolt
FC Twente
Fortis Bank
GAC
Galjema
Getwork
GIBO Groep
Helicon
Hyline
IVC
Intergas verwarming
JCI
KNMV
KPN
Lassche & Keizer
LOTTO
Luchtverkeersleiding Schiphol
Mediamarkt
Melis
Multimate
M-Lease
MST
NIBC Bank
Ondernemersclub Goor
Openbaar Belang
Paragon
Planlogic
PGGM
Powertec
Raasveld Expertise
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Restaurant Juffrouw Tok
Rechtbank Rotterdam
Remeha
Reumafonds
ROC Almelo
Stadstoezicht Almelo
Saxion Deventer
Saxion Enschede
Shimano
Texaco
Unique
UTwente
UWV
Verhoek Transport
Vripack Naval ArchitectsVitalis
VWC ICT
Waarnaartoe.nl
Welgro
Wijngo
en vele anderen...

Bekijk hun reacties