DE
DE
NLNLUnieke Classic car rally van KeverEvents.nl

Onze kracht ligt in individuele afspraken met als grondslag kwaliteit
Wij weten uw individuele wensen en ideeën tot een perfecte mix te maken. Graag zetten wij uw ideeën om in de praktijk. Wilt u uw relaties per helikopter in Twente laten aankomen of tijdens de route genieten van een high tea in een exclusief restaurant . Het evenement kan worden gecomplementeerd door o.a. het roadbook in uw huisstijl te maken, rallyschilden met uw bedrijfslogo etc. Alles is mogelijk! Graag stellen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een maatwerk programma samen

De classic car rally van KeverEvents.nl is een viering van de historische autosport en de jaren seventies. Een hommage aan het legendarische design van de Kever cabrio. Dit event is uitermate geschikt als exclusief bedrijfsuitje of relatiedag. Deze classic car rally start met een heuse briefing. De rally teams ontvangen een echt roadbook en gaan dan op weg om zelf een uitdagende route te mogen rijden in een klassieke Kever cabrio of andere klassiekers.

Gedurende 4 etappes zullen de rally teams strijden voor de punten. Tijdens dit klassieke maar toch zeker ook sportieve evenement wordt u onderweg verrast met een aantal schilderachtige gelegen checkpoints. Hier wacht elk rally team enkele ludieke teamopdrachten die meetellen voor het eindklassement. Ook de vragen voor onderweg die in het roadbook staan tellen mee.

Ook de Start en finish vinden uiteraard plaats in een prachtige sfeervolle entourage waar natuurlijk een groepsfoto niet mag ontbreken. Na afloop wordt de winnende equipe bekend gemaakt en volgt de prijsuitreiking.

Op de eindlocatie kunt u genieten van een heerlijk afsluitend diner of lopend buffet. Gezellig even na borrelen kan natuurlijk ook. De ultieme beleving van het rijden in een klassieke automobiel gecombineerd met verschillende navigatiemethodes maakt dit exclusieve event tot een onvergetelijke ervaring.

Neem direct contact met ons op T:+31 74 85 26777 of M: +31 6 16004761. Klik op deze link en vul uw gegevens in dan bellen wij u terug.


classic car rally     een dag om nooit te vergeten met klassieker en een prachtige route

Neem met mij contact op

 

AddThis
impressies - contact   teambuilding - car rally - personeelsfeest - Incentive

unieke classic rally in Twente Overijssel en op locatie in Nederland en Duitsland

Een dag die u niet snel zult vergeten. Voor elk budget en iedereen mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland, België of Duitsland

Deelnemers :

ACO
AKZO NOBEL
Alfa Accountants
Alientrick
Ambius
Apotheek Berghuizen
Arbeidsinspectie
AVIS Lease
AlphaWax BV
Brusche
Beslist.nl
Boele
Chefaro
Countus
Cofely
DDB VW importeur België
Deventer Ziekenhuis
Eurobolt
FC Twente
Fortis Bank
GAC
Galjema
Getwork
GIBO Groep
Helicon
Hyline
IVC
Intergas verwarming
JCI
KNMV
KPN
Lassche & Keizer
LOTTO
Luchtverkeersleiding Schiphol
Mediamarkt
Melis
Multimate
M-Lease
MST
NIBC Bank
Ondernemersclub Goor
Openbaar Belang
Paragon
Planlogic
PGGM
Powertec
Raasveld Expertise
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Restaurant Juffrouw Tok
Rechtbank Rotterdam
Remeha
Reumafonds
ROC Almelo
Stadstoezicht Almelo
Saxion Deventer
Saxion Enschede
Shimano
Texaco
Unique
UTwente
UWV
Verhoek Transport
Vripack Naval ArchitectsVitalis
VWC ICT
Waarnaartoe.nl
Welgro
Wijngo
en vele anderen...

Bekijk hun reacties