DE
DE
NLNL
Uitleg Keverrally programma in een klassieke cabrio

Bij een volledig verzorgde kever cabrio rally wordt u ontvangen in een prachtig landelijk gelegen kasteel of restaurant. Daar wordt u verwelkomt met een heerlijk kop koffie of thee en een lokale lekkernij. Aansluitend krijgt u een duidelijke uitleg (briefing) over de Kever cabrio rally

      keverevents-31

Op het programma staat een echte Classic Car Rally door het pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden. Na de briefing vertrekken de teams onder een echte rallyboog met een professioneel full color roadbook en kaartmateriaal. Als het eerste team is vertrokken vertrekt één minuut later pas het tweede team etc . Om deze spannende Classic Car Rally te winnen kunnen er punten worden verdiend. Deze kunnen door de teamchallenges onderweg en de regularitytests per route, maar ook met de vragen worden verkregen. Het team dat het beste samenwerkt, onderling goed communiceert en elkaar betrekt bij alle opdrachten zal in de regel de meeste punten verzamelen. Onderweg zullen, tijdens een drietal uitdagende en ontspannende pitstops, de verschillende navigatiemethodes worden aangeboden en toegelicht. De tijden worden digitaal geregistreerd en zijn af te lezen in een echt eindklassement. Deze Classic Car rally laat nostalgische tijden weer herleven en bovendien krijgt u de unieke ervaring zelf deelgenoot te zijn van een echte Classic Car Rally

         


Tot slot zal op de eindlocatie het winnende team bekend worden gemaakt. Met Behulp van het eindklassement kan iedere deelnemer de uitslagen van de verschillende teamchallenges  en tests nog eens nakijken . Ter afsluiting kunt u er voor kiezen om op de eindlocatie te genieten van een heerlijk diner, lopend buffet, BBQ of bijvoorbeeld gezellig even naborrelen. Kortom een dag die in het teken staat van Classis Cars, klassiekers, teambuilding, samenwerken, nostalgie, en heel veel plezier.

Om nog eens terug te kunnen kijken op een geslaagde dag zetten wij digitale foto’s en het eindklassement op onze website waar u ze kunt bekijken met een persoonlijke inlogcode.Naast onze liefde voor klassiekers koesteren wij ook het prachtige landschap waar wij tijdens de classic car rally door heen rijden. Wij kiezen er dan ook voor om al onze bedrijfsactiviteiten volledig klimaat neutraal uit te voeren. Dit doen wij onder meer door te inversteren in zgn. "Verified Emission Reductions".

Programma-overzicht Keverrally's in een klassieke cabrio

 Kever Cabrio Rally Middag Programma

Kever Cabrio Rally Dag/middag programma op locatie


Voor groepen v.a. 32 personen hebben wij al arrangementen v.a. € 49.95  pp


 


Neem met mij contact op

 


AddThis


 

keverrally in twente (overijssel)Impressies klassieke keverrally Herbie - Driving dinnerContact Keverevent - Kerstuitjeskeverrally in twente (overijssel)

Deelnemers :

ACO
AKZO NOBEL
Alfa Accountants
Alientrick
Ambius
Apotheek Berghuizen
Arbeidsinspectie
AVIS Lease
AlphaWax BV
Brusche
Beslist.nl
Boele
Chefaro
Countus
Cofely
DDB VW importeur België
Deventer Ziekenhuis
Eurobolt
FC Twente
Fortis Bank
GAC
Galjema
Getwork
GIBO Groep
Helicon
Hyline
IVC
Intergas verwarming
JCI
KNMV
KPN
Lassche & Keizer
LOTTO
Luchtverkeersleiding Schiphol
Mediamarkt
Melis
Multimate
M-Lease
MST
NIBC Bank
Ondernemersclub Goor
Openbaar Belang
Paragon
Planlogic
PGGM
Powertec
Raasveld Expertise
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Restaurant Juffrouw Tok
Rechtbank Rotterdam
Remeha
Reumafonds
ROC Almelo
Stadstoezicht Almelo
Saxion Deventer
Saxion Enschede
Shimano
Texaco
Unique
UTwente
UWV
Verhoek Transport
Vripack Naval ArchitectsVitalis
VWC ICT
Waarnaartoe.nl
Welgro
Wijngo
en vele anderen...

Bekijk hun reacties