DE
DE
NLNLco2neutraal

CO2 neutraal bedrijfsuitje

Naast onze liefde voor klassieker koesteren wij ook het prachtige landschap waarvan wij u de nostalgische sfeer willen laten proeven. Wij kiezen er dan ook voor om geheel vrijwillig al onze bedrijfsactiviteiten volledig klimaat neutraal uit te voeren. Dit doen wij onder meer door 2 keer zoveel als nodig te inversteren in "Verified Emission Reductions".

Naast de hierboven genoemde investering gaan wij ook zorgvuldig om met het materiaal dat wij tijdens de rally's gebruiken. Zodat wij deze op een duurzame manier gebruiken. Ook onze communicatie naar u toe voeren wij zoveel mogelijk via de mail. Een factuur ontvangt u dan ook enkel en alleen per mail.

Verified Emission Reductions

Verified Emission Reductions (VER's, ook wel Voluntary Emission Reductions genoemd) zijn certificaten van investeringen in CO2-reducerende projecten over de hele wereld. VER's zijn in het leven geroepen voor organisaties die vrijwillig hun CO2-uitstoot willen compenseren. Door VER's te kopen financiert u een duurzame ontwikkeling èn een gecertificeerde hoeveelheid CO2-reductie.

VER's zijn de meest gebruikte CO2-rechten voor compensatie. Er zijn verschillende internationale standaarden voor de certificering van VER's. KeverEvents.nl investeert voornamelijk in het gebruik van Voluntary Carbon Standard (VCS).

Gold Standard
VER-projecten voldoen aan een aantal standaarden en eisen. De hoogste garantie voor VER's is de zogenaamde Gold Standard, ondersteund door onder meer het Wereld Natuur Fonds. Eisen waar Gold Standard-projecten aan moeten voldoen zijn:

  • Alleen duurzame energie- en energie efficiency-projecten komen in aanmerking, die voor de lange termijn voordelen brengen voor het desbetreffende land en het klimaat. Hierbij wordt ook gekeken naar de sociale aspecten van een project, zoals werkgelegenheid;
  • Aantoonbare additionaliteit: het project kan alleen worden gerealiseerd met behulp van de opbrengsten uit Gold Standardrechten.

Deelnemers :

ACO
AKZO NOBEL
Alfa Accountants
Alientrick
Ambius
Apotheek Berghuizen
Arbeidsinspectie
AVIS Lease
AlphaWax BV
Brusche
Beslist.nl
Boele
Chefaro
Countus
Cofely
DDB VW importeur België
Deventer Ziekenhuis
Eurobolt
FC Twente
Fortis Bank
GAC
Galjema
Getwork
GIBO Groep
Helicon
Hyline
IVC
Intergas verwarming
JCI
KNMV
KPN
Lassche & Keizer
LOTTO
Luchtverkeersleiding Schiphol
Mediamarkt
Melis
Multimate
M-Lease
MST
NIBC Bank
Ondernemersclub Goor
Openbaar Belang
Paragon
Planlogic
PGGM
Powertec
Raasveld Expertise
Rabobank Westelijke Mijnstreek
Restaurant Juffrouw Tok
Rechtbank Rotterdam
Remeha
Reumafonds
ROC Almelo
Stadstoezicht Almelo
Saxion Deventer
Saxion Enschede
Shimano
Texaco
Unique
UTwente
UWV
Verhoek Transport
Vripack Naval ArchitectsVitalis
VWC ICT
Waarnaartoe.nl
Welgro
Wijngo
en vele anderen...

Bekijk hun reacties